>

30 Ağustos'un mirasına her daim sahip çıkacağız

30 Ağustos'un mirasına her daim sahip çıkacağız

30 Ağustos'un mirasına her daim sahip çıkacağız

30 Ağustos Zafer Bayrami' nin 101. yılı nedeniyle İzmir iş dünyasi mesai yayınlanarak Zafer Bayrami 'ni kutladı.

İzmir Ticaret Borsasi (iTB) Yönetim Kurulu Baskanı Işınsu Kestelli: Atatürk'ün "Siyasi ve askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılamazrsa kazanılacak başarılar yaşayamaz ve sürekli olamaz" sözünü hiç aklımızdan çıkarmamalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaslarını,
Kurtuluş Şavasi'nin tüm kahramanlarıını , aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Ege Bölgesi Sanayi Odasi (EBSO)Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar:  30 Ağustos'un büyük bir askeri zafer olmanın yanında, çağlar boyu ilham alınan bir azim ve kararlılık örneği olduğunu söyledi.

İzmir Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener: Bugün, tam 101 yil önce bir ulusun kaderini değistiren bu büyük zaferin yil dönümünü çoskuyla kutluyoruz.Başkomutan Mustafa Kemal Paşa'nin önderliğinde mücadele eden Türk ordusunun, sayıca daha fazla olan işgalci güçlere karşı eşine rastlanmayacak bir kahramanlik göstererek kazandiğı zafer, 101 yıl sonra hala 7 den 70'e bu ülkede üreten, çalışan, emek veren herkese örnek oluyor, ilham veriyor. Bizler kentimize ve ülkemize katma değer sağlamak için hazırladığımız her projede bu kararlılık ve azmi örnek alıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayrami'ni kutluyor, basta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve sükranla anıyorum.

Ege Sanayici ve İş İnsanlar Dernegi (ESİAD) Yönetim Kurulu Baskanı  Sibel Zorlu: 30 Ağustos, Cumhuriyetle taçlandırdığımız,Kurtulus Savaşı'nin sonuncusu ve en bürük zaferidir. Yokluklar içindeki bir ulusun, varını  yoğunu ortaya koyduğu, büyük bedeller ödediği bir diriliş destanıdır.
Ege Gene İş İnsanları Derneği (EGIAD) Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer: İs dünyasi olarak tarihimize layik olabilmek adına, medeniyet yarısında ülkemizi en ileri noktalara taşımak için her türlü gayreti göstermekteyiz, göstermeye de devam edecegiz.

Bati Anadolu Sanayici ve İş İnsanlar Derneği (BASiFED) Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Ali Kasalı:Bugün bizlere düşen bütün yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en  seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktadır.

Girişimci İş Kadınlar Federasyonu (GIFED) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter:  Aziz milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayış içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık  ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmistir.

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IZSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Kücükkurt: Tarihten silinmek istenen milletimiz, tüm imkânsızlık ve yokluklara rağmen, ya istiklal ya ölüm diyerek, kazandığı şanlı zaferi altın harflerle tarihe yazdırmıştır. Bugün bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip  çıkmak hepimizin temel ve en önemli görevimizdir.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği
(EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı
Hayati Ertuğrul:
 Cumhuriyetimizin kuruluşunu hazırlayan, Milli Mücadele 'yi zaferle taçlandıran, milletimize özğürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımıza ne kadar gurur duysak azdır.

Ege İş Kadınları Derneği
(EGIKAD) Yönetim Kurulu Başkanı
Şahika Aşkıner:
Bağımsız inancımzı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettigimiz şeref ve gurur günümüz 30 Ağustos Büyük Zaferi, ulusumuzun ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır.

İzmir İş Kadınları Derneği
(İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı
Betül Sezgin:
Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zafer ile tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan ulusumuz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmistir

Kemalpasa Sanayici ve İş Yönetim Kurulu Başkanı

Mutlu Can Günel: Aziz Türk Milletinin milli birlik ve beraberlik ruhu ile özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Baskanı

Mehmet Torun: 30 Ağustos Zaferi, Türk Ulusu'nun Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin son savaşı., tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlik destanıdır.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer)
İzmir Şubesi Yönetim Kurulu
Başkanı Senem Kılıç:
Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla, birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği azimli bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler
Odası Yönetim Kurulu Başkan
Yasar Zengin:
30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rizası dışında dayatılan her türlü plan tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini bir kez daha göstermiştir.

Türkiye Genç İş İnsanlar
Derneği (TUGIAD) Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

Engin Korkmaz:Bağımsızlık, barış, kardeşlik ve huzurun hakim olduğu bir ülke icin ağır şartlar altında verilen tarihi mücadelenin baş kahramanlar olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimizi rahmet ve saygıyla anyor, ülkemizden barışın, birlik ve beraberliğin eksik olmaması temennilerimle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.